Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 33, 2021

Sist uke fulgte vi med på Arendalsuka der flere av debattene dreide seg om psykisk helse og psykisk helsearbeid. Vi publiserer også et innlegg fra erfaringskonsulent Mickael Jacques Sommerseth som kan inspirere andre. 

Siste nytt

Ungdommer ser på mobil
Unge er ensomme, men klarer seg tilsynelatende godt To forskjellige rapporter som ble lansert på Arendalsuka i dag, gir et variert og til dels motstridende bilde av unges helse under pandemien.
Jill Arild, landsleder i Mental Helse
Disse partiene skårer best på psykisk helsepolitikk foran Stortingsvalget 2021 Mental Helse og Psykologforeningen har rangert partiene og presenterte denne uken sine vurderinger. Hvilke politiske partier har det beste programmet for psykisk helse og psykisk helsearbeid?
Markus Moe, Bent Høie, Ingvild Kjerkol
Enige om behov for kvalitetsreform Skal man tro onsdagens debatt på Arendalsukas hovedscene, er en kvalitetsreform nært forestående. Debattens høyeste temperatur kom imidlertid i en ordveksling mellom debattleder Markus Moe og helse- og omsorgsminister Bent Høie om pakkeforløp.
Mickael Sommerseth
Fra motgang til fremgang Jeg ønsker å vise at det går an å komme seg ut av vansker dersom man søker hjelp, og er åpen for andre måter å leve livet på.