Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 40, 2021

Siste nytt

Løv i hånden
Psykisk helse i lokalsamfunnet – følg opp! – Følg opp som medborger og bygg romslige og rause lokalsamfunn. Det er anbefalingen fra Cathrine Fredriksen Moe og Siv Grav, begge førsteamanuensis ved Nord universitet, og Arve Almvik, faglig rådgiver i NAPHA og dosent ved Nord universitet.
Karoline Heggøy i Frisklivssentralen Bergen og Berit Kleppe, enhetsleder i Rask psykisk helsehjelp Bergen
Skaper samhandling gjennom Verdensdagen I Bergen har Rask psykisk helsehjelp og Frisklivssentralen blitt knyttet tettere sammen gjennom å markere Verdensdagen. På onsdag sto de sammen om å skape god stemning i Nygårdsparken.
Harald Victor Hove, leder av Høyres bystyregruppe i Bergen i samtale med Anita Paasche i RPH Bergen under markering av Verdensdagen 6.10.2021
Deltakerhistorier viktige for å nå ut Medieomtale har vært en nøkkel for å nå ut til befolkningen for Rask psykisk helsehjelp i Bergen. Spesielt har Harald Victor Hoves åpenhet gjort at mange menn har tatt kontakt.
Anne BG Fjelnseth (3991 x 2623)
NAPHA på internasjonal Housing First-konferanse: - Nettverksarbeid er gull Anne Bergljot Gimmestad Fjelnseth fortalte om fordeler med å jobbe i nettverk på den fjerde internasjonale Housing First-konferansen.
Kenneth Ledang
Vi vil, men får det ikke til Kenneth Ledang, seniorrådgiver hos Statsforvalteren i Trøndelag, mener at pasienter og pårørende fortjener en samlet og enhetlig helsetjeneste og at det i høyeste grad er verdt å støtte opp under utprøvelsen av helsefellesskapene.