Publisert: 15. juli 2015.   Endret: 22. mai 2019
Redesign Napha.no

UTVIKLER NETTSTEDET: Napha samarbeider med teamet fra Kantega, f.v. Gjøran Moen, systemutvikler, Gøril Storrø, ux-arkitekt, og i bakgrunnen Espen Hjertø, systemutvikler om redesign av naphas nettsted (er).

Napha.no fikk nytt design i 2015

Napha.no fikk nytt design i 2015

Sommeren 2015 la vi en ny utgave av nettstedet Napha.no der kunnskapsbasen for psykisk helsearbeid er integrert. Psykiskhelsearbeid.no som eget domene eksisterer ikke lenger, men alt innholdet er tatt med over i vårt nyoppussete Napha.no.

Du vil fortsatt få nyheter og oppdateringer, praksiseksempler og fordypningsstoff, innblikk i forskningen på feltet  - alt det du er vant til fra Napha.

Vi håper du blir inspirert, og får enda mer nytte av oss på nett enn før! I løpet av høsten 2014 og våren 2015 har vi arbeidet frem ny design.

Justeringer etterhvert

I samarbeid med selskapet Kantega jobber vi såkalt smidig med utvikling av nettstedet. Det betyr blant annet at vi har gjort noen av forandringene nå,  nå, men følger opp med flere etter hvert som vi ser hvordan design, strukturering av innhold, navigering og søk fungerer i bruk. Vi justerer etter hvert.

Gi oss tilbakemelding!

Derfor er vi også opptatt av å få tilbakemeldinger fra dere som leser. Hva fungerer for deg? Hva leter du etter?

Send mail til prosjektleder for webutvikling: ragnhild.karlsen@napha.no eller til kommunikasjon@napha.no. Merk meldingen Nye Napha.no

Dette vil vi ta for oss fremover.

Mobil og nettbrett

Først og fremst redesigner vi for å forenkle opplevelsen og bruken for leserne. Vi har tilpasset sidene til bruk på mobil og nettbrett.

Det skal også være letter å DELE nyheter, kunnskap og erfaringer om psykiskhelsearbeid med hverandre.

Forandring

Naphas webgruppe, som består av Roald Lund Fleiner (kommunikasjonsrådgiver og webredaktør), Kjetil Orrem (fagredaktør for Psykiskhelsarbeid.no), Lisbeth Christensen (organisasjonskonsulent) og Ragnhild Krogvig Karlsen (prosjektleder), har lagt vekt på å få med det beste fra Napha.no og Psykiskhelsearbeid.no, samtidig som vi har lagt opp til fornyelse med responsivt design, økt tilgjengelighet, raskere og bedre søk. 

Det kan ta litt tid å bli kjent med det nye nettstedet i og med at det ser så annerledes ut. Mange har vent seg til en bestemt måte å bruke Napha.no på. Et tips er å bruke søkefeltet. Eller ta kontakt om du lurer på noe! Vi hjelper deg!

 

Kommenter:

Mer om

napha nyhetsarkiv

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen