Publisert: 25. mai 2011
Gitarspill. Illustrasjonsfoto: www.colourbox.no.
Illustrasjonsfoto: www.colourbox.no.

InstruMental terapi

InstruMental terapi

I et nytt innlegg byr blogger Odd Volden på musikalske godbiter. Han inviterer flere inn i "NAPHAs musikalske selvhjelpsgruppe".

-Ingen kommer utenom musikken. Det vil si, det er visst alltid et unntak som bekrefter regelen: Jeg mener å ha lest i et intervju med fotballguruen Egil Drillo Olsen at han ikke har glede av musikk i det hele tatt. Men ellers er det vel slik for de aller fleste av oss at sangen, musikken og dansen er de mest grenseoverskridende og rørende kommunikasjonsformene vi har.

Det skriver Odd Volden i et nytt blogginnlegg på napha.no.

-Forsvant musikkterapeutene?

- Musikken taler fra og til hele kroppen. Musikk har lengre halveringstid enn ord. Jeg vet ikke hvordan det står til med musikkterapien på psykisk helsefeltet for tida. Forsvant musikkterapeutene sammen med ergoterapeutene under nedbyggingen av institusjonene? Hvor er de i så fall nå? Vi må uansett se til å hanke dem inn igjen så fort som mulig, mener Volden.

Bredt spekter

Et bredt spekter av musikk trekkes frem i Voldens blogginnlegg, fra Ower The Rainbow med Eric Clapton til hymnen til fotballklubben Start. Med unntak av Start-hymnen serverer Volden YouTube-lenker til musikk han liker, og oppfordrer leserne av bloggen til å dele sin favorittmusikk.

SLÅR AN TONEN: Blogger Odd Volden.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen