Publisert: 03. oktober 2011
Konferanse
Målet for konferansen "Samhandling om mennesker med alvorlige psykiske lidelser" er å gi faglig inspirasjon og skape en arena for erfaringsutveksling. Konferansen foregår på Gardermoen 10.-11.november. Illustrasjonsfoto: www.colourbox.no.

Topor til NAPHA-konferanse

Topor til NAPHA-konferanse

Alain Topor og Helge Ramsdal er blant foredragsholderne under NAPHAs konferanse "Samhandling om mennesker med alvorlige psykiske lidelser", 10.-11.november. Påmeldingsfristen er 15.oktober.

  • For direkte påmelding, klikk her
  • NB. Begrenset antall plasser

-Målgruppen for konferansen er primært deltakerne i 54 prosjekter som omfattes av Helsedirektoratets tilskuddsordning  for utvikling av forpliktende samhandling om mennesker med alvorlige psykiske lidelser, sier prosjektleder i NAPHA, Helle Wessel Andersson.

Blant deltakerne i disse prosjektene finnes både brukerrepresentanter, ledere og fagpersonell i kommunehelsetjeneste og helseforetak.

Arena for erfaringsutveksling

Gjennom konferansen på Gardermoen 10.-11.november ønsker NAPHA å gi de involverte i samhandlingsprosjektene både faglig inspirasjon og motivasjon, samt skape en arena for erfaringsutveksling mellom de ulike prosjektene.

-Vi har dessuten spennende foredragsholdere, sier Wessel Andersson.

"Kjendis"-besøk

Den kjente svenske psykologen og dosenten i sosialt arbeid, Alain Topor, er blant de fem foredragsholderne under konferansen.

Topor har forsket på sosialpsykiatri og sosiale aspekter ved psykiske problemer, samt på aktuelle hjelpetilbud. De siste årene har han forsket på prosessen med å komme seg fra alvorlige psykiske problemer, og hva brukerne beskriver som nyttig hjelp i denne sammenheng. Hans siste publikasjon er Psykiatri som socialt arbete.

Øvrige foredragsholdere

De fire øvrige foredragsholderne er:

Selve konferansen er gratis, mens reise og opphold betales av konferansedeltakerne.

For praktisk informasjon, kontakt kontorleder i NAPHA, Stefanie Görner: Mobil 45 03 89 86 / e-post stefanie.gorner@napha.no.

KONFERANSE OM SAMHANDLING 10.-11. NOVEMBER
  • "Samhandling om mennesker med alvorlige psykiske lidelser": Program
  • Sted: Gardermoen
  • Tid: 10.-11.november
  • Arrangør: NAPHA
  • Målgruppe: Brukerrepresentanter, ledere og fagpersonell i kommunehelsetjeneste og helseforetak, involvert i et samhandlingsprosjekt som mottar tilskudd fra Helsedirektoratet til utvikling av organisatorisk forpliktende samhandlingsmodeller
ALAIN TOPOR: En av fem foredragsholdere.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen