Publisert: 10. oktober 2011
NAPHAs twitterside
DIALOG OG INFORMASJON: NAPHA er på twitter. NAPHA-blogger Odd Volden mener twitter er et godt egnet sted for å følge med på hva som skjer og ha dialog med beslutningstakere og andre.

Psykisk helse på twitter

Psykisk helse på twitter

På twitter finner NAPHA-blogger Odd Volden både psykisk helserelaterte saker han ellers ikke ville funnet, og kommer i kontakt med beslutningstakere.

-Twitter handler om å utveksle korte meldinger på maks 140 tegn. I løpet av noen få dager var jeg i dialog med både Bjørn Eidsvåg og Erna Solberg. Og mine aller første tweeter var en dialog med en lokal stortingsrepresentant, skriver NAPHA-blogger Odd Volden i et nytt blogginnlegg.

Trekker fram forbilde

Han håper flere innen psykisk helsefeltet tar i bruk twitter, og trekker frem Sigrun Tømmerås som et eksempel på en som bruker mediet aktivt:

-På psykisk helsefeltet er vi heldige som har Sigrun Tømmerås. Hun har blogget, twitret og informert oss lenge. Jeg tipper at en del av det hun har videreformidlet til oss gjennom årenes løp, har kommet via twitter, skriver Volden.

Oppslag om vold

Han viser til flere presseklipp om psykisk helse som han har funnet på Twitter den siste tiden. Vold i psykisk helsevern er et av temaene som har vært oppe.

Volden er enig med Sykepleierforbundet i at det trengs en nasjonal oversikt over vold innen psykisk helsevern, slik at de ulike psykiatriske avdelingene rundt om i landet kan lære av hverandre.

Medforskere med egenerfaring

-Men jeg er redd at når data skal samles inn og tolkes, vil det være uten medforskere med egenerfaring. Jeg håper jeg tar feil, skriver Volden.

TWITRER: NAPHA-blogger Odd Volden.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen