Demi Lovato hylles etter opptreden. Åpna opp om psykisk sykdom

Stjernespekket uke på landsmøtet i Philadelphia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PHILADELPHIA/OSLO (Dagbladet): Rundt klokka 22 norsk tid mandag, startet Demokratene sitt landsmøte i Philadelphia i USA.I løpet av fire dager inntar et titalls talere scenen for å vise sin støtte, eller motstand, til Hillary Clinton som formelt skal bli parties presidentkandidat natt til onsdag.Og på lista over talere og sangere finnes en rekke kjente navn: Demi Lovato, Bernie Sanders, Michelle Obama, Eva Longoria, Bill Clinton, Joe Biden, Barack Obama, America Ferrera, Lena Dunham, Hillarys datter Chelsea Clinton og Hillary Clinton selv.

Lady Gaga har selv erklært sin støtte til den kvinnelige presidentkandidaten, og artisten holder konsert like ved landsmøtearenaen på torsdag, som er arrangert av blant andre George Norcross, medlem av Demokratenes nasjonalkomité (DNC).

Roses etter opptreden

Demi Lovato tok ordet like før klokka to natt til tirsdag norsk tid. Dagens tema er «United Together», og flere av talerne har snakket om blant annet innvandring og narkotikamisbruk.Det var sistnevnte tema superstjerna åpna opp om, før hun framførte låta «Confidence».- Som millioner av amerikanere lever jeg med en psykisk sykdom. Men jeg er heldig. Jeg har hatt ressursene og støtten jeg har trengt for å få behandling på et utmerket sted. Uheldigvis finnes det for mange amerikanere som ikke får hjelp, enten det er på grunn av frykten for stigma eller fordi de ikke har råd til det, starta Lovato.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.