«Happy Go Lucky» på TV 2

- Mer nervøs enn jeg har vært noen gang før

Ida Fladen blottlegger egen depresjon i nytt program. 

FIRBENT VENN: I sykdomsperioder der Fladen har vært utslått av depresjon eller krystallsyke, har katten Miley vært ekstra god å ha. Nå er programlederen aktuell med «Happy Go Lucky», der hun tester leveregler som skal forebygge depresjon.
 Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FIRBENT VENN: I sykdomsperioder der Fladen har vært utslått av depresjon eller krystallsyke, har katten Miley vært ekstra god å ha. Nå er programlederen aktuell med «Happy Go Lucky», der hun tester leveregler som skal forebygge depresjon.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg er nervøs for at folk ikke skal like programmet, sier Ida Fladen og tar en slurk iskaffe.

Dagbladet møter programlederen hjemme i leiligheten på Carl Berner i Oslo, der hun bor sammen med kattene Yolo og Miley.

Søndag har hennes nye program «Happy Go Lucky» premiere på TV 2, to og et halvt år etter at Fladen sist var aktuell som programleder.

- Jeg er mer nervøs enn jeg har vært for et program noen gang før. Jeg har vært lenge borte fra skjermen, og har lyst til å bevise at jeg har noe der å gjøre, sier 30-åringen.

- Veldig personlig

Det som egentlig skulle bli hennes comeback på skjermen var et humoristisk og granskende treningsprogram.

Men høsten 2015 ble ikke slik programlederen hadde planlagt. For andre gang i livet gikk hun inn i en depresjon, som skygget både for tilværelsen og synet på programmet hun skulle lede.

Fladen tok en ny runde med TV 2. Treningsprogrammet ble skrotet, mens «Happy Go Lucky» - et program der Fladen tester åtte leveregler som skal forebygge depresjon og forsterke lykkefølelsen - fikk tommel opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.