Kurs i FIT

Oppdatert: 22. september 2017
NAPHA inngangsdør

Kurs i FIT

her finner du en oversikt over ulike kurs om FIT i Norge fremover:

Mange av landets kommuner har tatt i bruk FIT (tidligere kalt KOR), og opplever at verktøyet er til god hjelp for å justere hjelpen som gis til enkeltpersoner. Mulighetene som ligger i å systematisere tilbakemeldingene fra brukerne er imidlertid i mange tilfeller ikke utnyttet fullt ut.

Grunnopplæring

For kommuner som har hørt om FIT, og trenger grunnopplæring og inspirasjon til å komme i gang, så er det flere muligheter:

KS arrangerer FIT-kurs i Oslo 27. september, med Birgit Valla.

Norsk sykepleierforbund arrangerer FIT-seminar i Kvinesdal 12. oktober, med Birgit Valla

NAPHA arrangerer FIT-kurs i Trondheim 24. oktober, med Birgit Valla

RKBU Vest arrangerer åpent KOR-kurs  i Bergen 2.-3. november

Kurs i Nord

For kommuner i Nord-Norge har KoRus Nord ulike tilbud om grunnopplæring i FIT i høst. Se hjemmesiden deres for mer informasjon.

Veilederopplæring

Veiledning er sentralt i implementering av FIT. Kommuner som har innført tilbakemeldingsverktøyet opplever at veiledning, og dedikerte fagfolk som pådrivere i tjenesteutviklingen, er viktig for å lykkes i å skape bedre tjenester.

Veilederseminaret som arrangeres i Trondheim 24.-26. oktober er dessverre fulltegnet.

Kristiansand kommune tilbyr imidlertid samme seminaret 15.-17. januar 2018. Invitasjon legges ut på nettsiden til RVTS Sør og Kristiansand kommune i midten av september. Kursholdere er Scott Miller og Susanne Bargmann. Informasjon og påmelding til seminaret finner du her.

 

Utvikler nasjonalt program

Se også Nasjonal Kompetansetjeneste TSBs oppfordring om å søke på stilling som prosjektmedarbeider med ansvar for å utvikle et nasjonalt opplæringsprogram i FIT/KOR.

Kommenter:

Mer om

fit kor feedback-informerte.tjenester kompetanseutvikling

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen