Publisert: 09. november 2018.   Endret: 11. november 2018
Mona Rekkedal-Svensson, psykolog, Trondheim kommune

MONA REKKEDAL-SVENSSON holder foredrag på Nasjonal nettverksamling for psykologer i kommunene om psykologers rolle i kommunenes arbeid med å forebygge vold og overgrep. 

Hvordan jobbe godt for å forebygge vold og overgrep?

Hvordan jobbe godt for å forebygge vold og overgrep?

Mona Rekkedal-Svensson er blant mange spennende foredragsholdere på stor konferanse om psykisk helse og livskvalitet 14. og 15. november. Vi streamer live fra konferansen.

Vil du at vi skal sende deg en lenke når det starter?

Ja, takk send meg lenke i Messenger  

Konferansen 14. og 15. november er en nasjonal nettverkssamling for psykologer ansatt i kommunene som NAPHA arrangerer årlig i samarbeid med Psykologforeningen. Nå inviterer vi alle som er interessert til å følge  følge konferansen på napha.no og få med seg det spennende innholdet.

Program med oversikt over tidspunkter og foredragsholdere

Streamingen starter 14. november kl. 10.00

Mona Rekkedal-Svensson og Espen Rutle Johansson

Kan vi for lite til å oppdage de som er utsatt for vold? Mange kommuner mangler også helt tiltak for voldsutøverne, som kan bli bedre om de får hjelp for eventuelle egen traumehistorie, sier Rekkedal-Svensson.

Sammen med Espen Rutle Johanssen holder hun en parallellsesjon om psykologers rolle i arbeidet med å forebygge vold og overgrep. Mona er psykolog i Trondheim kommune og Espen er forsker ved senterleder ved RVTS Vest.  

Flere spennende foredragsholdere kommer for å snakke om psykisk helse og livskvalitet  

Blant foredragsholderne finner du også navn som Statssekretær Kristin Holm-Jensen, Khamshajiny Gunaratnam (varaordfører i Oslo), Tormod Bøe (forsker ved Uni Research Helse) Berit Berg (professor ved NTNU), psykologene Peder Kjøs og Sissel Gran, folkehelsekoordinator Dina von Heimbrug og flere andre med spennende innsikt å formidle. 

 

 

 

Kommenter:

Mer om

psykologer.i.kommunen videostrøm

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen