Kurslederopplæring i bekymringsmestring

Er du helsepersonell? Liker du å undervise? Arbeider du med mennesker som er plaget av vedvarende angst og bekymringer? Da er dette kurset for deg!
Tid og sted

Thon Hotel Vika Atrium, Munkedamsveien 45, Oslo

18. mars kl 09:00 - 22. mars kl 16:00

Arrangør: Bekymringsmestring

Kurslederopplæringen er for psykologer, leger, psykiatriske sykepleiere, kliniske sosionomer og andre med relevant helsefaglig eller sosialfaglig høgskole eller universitetsutdanning som ønsker å holde Kurs i Bekymringsmestring.

Som kursholder kan du med Kurs i Bekymringsmestring hjelpe 25 personer med angst på 25 timer. Synes du det høres interessant ut? Da vil vi ønske deg hjertelig velkommen til en fem dagers kurslederopplæring.

Det er et stort behov for gode behandlingstilbud for personer som strever med angst, bekymringer og stress i sin hverdag. Forekomsten av angsttilstander og stressrelaterte plager er høy, og Kurs i Bekymringsmestring er laget for personer som opplever denne typen problematikk.

Kurset ble utviklet i 2015 av psykologene Serina Vorland og Eirik Jørgensen Sollie. Serina arbeidet da som psykolog i Haugesund kommune, og opplevde at behovet for hjelp knyttet til angst og stressrelaterte plager var langt større enn hva den kommunale psykiske helsetjenesten kunne dekke gjennom å tilby individualterapi. Ønsket om å kunne hjelpe flere med denne typen vansker på én gang dukket dermed opp, og slik ble Kurs i Bekymringsmestring til.

For mer informasjon og påmelding se HER

Relevante artikler:

Ingen treff...