Publisert: 04. november 2015.   Endret: 05. november 2015
Schizofrenidagene delte ut ærespris 2015. F.v. Kristin Fjermestad, Anja Høye Rogde (koordinator for psykologer i Fjell kommune), Anja Skogen.

Schizofrenidagene v/ Kristin Fjermestad (t.v) og Elin Skogen (t.h) delte ut ærespris 2015 til Fjell Kommune v/  Anja Høye Rogde, koordinator for psykologene i Fjell kommune.

Fjell kommune fikk Schizofrenidagenes ærespris

Fjell kommune fikk Schizofrenidagenes ærespris

Faglig utviklingsarbeid har ført til et mangfold av tilgjengelige tiltak for mennesker med ulike psykiske utfordringer. Nå får kommunen pris for arbeidet.

-Mottakeren av Schizofrenidagenes ærespris for 2015 går til noen som gjennom lang tid har satset målrettet på tiltak som fremmer psykisk helse, sier Elin Skogen fra Schizofrenidagene.

Satser på faglig utvikling

Slik beskriver juryen vinneren av æresprisen: Satsing på faglig utviklingsarbeid, forskning og implementering av tiltak, stor vilje til å satse ressurser, og fokus på samhandling rundt barn og unge som er spesielt utsatte.

Napha.no har tidligere skrevet om at Rask psykisk helsehjelp i Fjell funker. Det kan også nevnes at kommunen har sju ansatte psykologer.

-Fjell kommune har sikret seg høy kompetanse på kartlegging, på foreldreveiledning og på å forstå sårbare barn. Resultatet av dette arbeidet har ført til et mangfold av tilgjengelige tiltak for mennesker i ulike aldersgrupper, i ulike kontekster og for ulike psykiske vansker, sier Skogen.

Anja Høye Rogde, koordinator for psykologene i Fjell kommune, tok i mot prisen.

 

Schizofrenidagenes ærespris

Schizofrenidagenes ærespris deles ut til personer eller organisasjoner som har utmerket seg gjennom sitt virke innen psykisk helsefeltet. Gjennom forskning, behandling, åpenhet, kunnskap, informasjon og antisigmatiserende arbeid.

Eksempler på tidligere vinnere av prisen er Odd Linjerde, Aina Basilier Vaage,  Gerd-Ragna Bloch Thorsen,  Jan Olav Johannessen, Svein Haugsgjerd, Arnhild Lauveng og SEPREP.

Kommenter:

Mer om

schizofrenidagene psykologer.i.kommunene nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen