Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 45 og 46

Siste nytt

Else Kåss Furuseth
Else Kåss Furuseth – mitt store forbilde Hun bruker humor og varme for å snakke om noe de fleste ikke orker eller tør å forholde seg til.
Same Samhaar Yassin (t.v.) og Nora Mahendran Berge
UNG ARENA OSLO: – Noen å snakke med Hos Ung Arena kan unge mellom 12 og 25 år stikke innom for en prat når de har behov for det. Fagpersoner, erfaringskonsulenter og frivillige jobber sammen for å hjelpe unge med psykiske utfordringer eller rusvansker.
Foreldre og barn i barnehage
Barnehagen som arena for sosial inkludering Nytt doktorgradsprosjekt ser på hvordan barnehagen kan fungere som møteplass i lokalsamfunnet, og som et springbrett for familiers deltakelse på andre sosiale arenaer.
psykologsamling
Psykologer fra hele landet møttes i Oslo for å snakke om folkehelse NAPHA arrangerte 14. og 15. november en stor todagers samling, der formålet var å se på hva psykologer kan gjøre for å bidra til bedre psykisk helse og livskvalitet hos befolkningen.
Berit Berg
Integrerer ungdom gjennom prosjektet Sammen Gjennom felles aktiviteter for enslige mindreårige flyktninger og norske ungdommer, skaper prosjektet Sammen integrering og styrket psykisk helse.
IMG_0093
Ny Housing First-kunnskap fra Tromsø 30 Housing First- ansatte fra hele Norge tok turen til Tromsø i midten av oktober, for å bidra til faglig utveksling og læring.

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Finner verktøyene som trengs COLOURBOX4561518
Selvstyrkingskurs med verktøykasse for brukermedvirkning Strever du med dårlig selvtillit, sosial angst eller har mistet troen på deg selv? Da kan selvstyrkingskurs være noe for deg.
Kursledere
Verktøykassekurs - rapport fra felten Den 6.mars 2018 var en sammensatt og spennende gjeng mennesker samlet på DPS Solvang i Kristiansand. På agendaen sto fire dager med felleskap rundt selvstyrkningskurset i regi av «Verktøykassa for brukermedvirkning».