Publisert: 21. desember 2018.   Endret: 17. januar 2019

Slik kan du delta i filmen om psykisk helsearbeid!

Slik kan du delta i filmen om psykisk helsearbeid!

Dette klippet med psykolog Mona Rekkedal-Svensson i Trondheim kommune, er et eksempel på hvordan det KAN gjøres. Ta kontakt, så gir vi veiledning til hvordan du og din tjeneste kan bli med på videodugnaden om psykisk helsearbeid i januar.

Vi vil se mangfold av steder, meninger og situasjoner. Klippet ovenfor er én måte å gjøre det på. Det er bare et par ting vi er nøye på, at alle svarer på de samme spørsmålene, og at svarene ikke er lenger enn 40 sekunder (se nedenfor). 

NAPHA inviterer fagfolk i hele Norge til å sende inn selfie-videoer der de sier sin mening om utviklingen i psykisk helsearbeid de siste 10 årene. Videoene blir redigert sammen til én film og vist under NAPHAs jubileumsfeiring i Trondheim - og på napha.no - 14. februar. 

Alle kan filme

For å bli med på video-dugnaden trenger du ikke mer enn en mobiltelefon. Du kan holde den selv mens du filmer. Det er nettopp enkle selfie-videoer vi ønsker oss. Har du noen til å holde telefonen for deg, er det helt i orden.

Har du én eller flere kolleger som du ønsker å stille opp sammen med foran kamera, er det også helt i orden.

Ta kontakt

Fristen for innsending av videoer er mandag 21. januar.

Har du/dere lyst til å være med? Har du lyst til å vite mer om video-dugnaden? Ta kontakt med samarbeidspartneren vår, Strømsnes Røe. De har ansvaret for videoproduksjonen:

post@stromsnesroe.no

908 74 319

Veiledning, tips og råd

Strømsnes Røe sitter klare til å sende deg den «kokeboka» trenger for å delta i video-dugnaden, blant annet spørsmålene du skal besvare i videoen, tips om lys- og lydforhold, hvordan du skal sende inn opptaket, hvordan videoene vil bli redigert og brukt osv. Du får også tilgang til en demo-video som illustrerer hvordan et opptak kan se ut.

Folkene i Strømsnes Røe er også tilgjengelige som rådgivere på telefon hvis du ønsker tips og vil lufte ideen når du planlegger, gjennomfører og sender inn bidraget ditt.   

Filmen skal speile bredden i psykisk helsearbeid, fra nord til sør, øst til vest. På denne måten blir mange flere av dere i praksisfeltet ute i kommunene bragt inn i feiringen enn de som er fysisk til stede i Trondheim den dagen. 

Kommenter:

Mer om

video film napha psykisk.helsearbeid nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen