Publisert: 26. juli 2010.   Endret: 04. desember 2015
NAPHA-ansatte collage

Napha i 2010 NAPHA har rundt 20 ansatte.

NAPHA-rådgivere - nye i 2010

NAPHA-rådgivere - nye i 2010

I 2010 ansatte NAPHA tre nye rådgivere. Dermed har NAPHA fått styrket kompetanse på felt som forskning, kunnskapsledelse, kommunal praksis og fagutvikling.

83 søkte på de ledige stillingene, som ble lyst ut før sommeren.

Etter en grundig ansettelsesprosess, er det klart at Helle W. Andersson, Trond Asmussen og Turid Møller blir nye på NAPHA-laget.

Alle begynner 1. oktober.

Presentasjon

Helle W. Andersson er seniorforsker ved SINTEF Helse og atferdsviter med doktorgrad i psykologi. Hennes primære forskningsfelt har vært tjenestetilbudet til barn og unge, og hun har ledet mange store og små forskningsprosjekt.

Trond Asmussen er psykiatrisk sykepleier med mastergrad i kunnskapsledelse. Han har ti års erfaring fra å lede enheten for psykisk helsearbeid i Melhus kommune i Sør-Trøndelag, og underviser i tillegg ved BI.

Turid Møller er psykiatrisk sykepleier med hovedfag Helsefag. Hun har lang erfaring fra arbeid i det psykiske helsevernet, blant annet som fagutvikler. Nå er hun i ferd med å ta en doktorgrad, samtidig som hun er forsker ved Høgskolen i Sør-Trøndelag og prosjektleder for "Evaluering av brukerstyrt plass" ved Nidaros DPS. 

Henrykt

- Dette er et meget kompetent trekløver, som vi er henrykt over å ha fått tak i, sier NAPHA-leder Trond Hatling til Napha.no.

Han mener de nye medarbeiderne representerer en stor bredde i kompetanse.

- Det er spennende og nyttig kompetanse for oss i NAPHA, og med disse ansettelsene får vi også mye erfaring, sier Trond Hatling.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen