Publisert: 30. mars 2011
Turid Møller Olsø og Petter Dahle med NAPHA-stand på Dobbeldiagnose-konferansen i 2011
NAPHA MED STAND:- Hele tiden kommer det noen innom, så vi har knyttet nyttige kontakter! NAPHAs faglige rådgivere Turid Møller Olsø og Petter Dahle på konferanse.FOTO: Bjørn Kvaal.

NAPHA på Dobbeldiagnose-konferansen

NAPHA på Dobbeldiagnose-konferansen

Mange besøkte NAPHAs stand under konferansen "Dobbeldiagnose - personer med samtidig rus- og psykisk lidelse" i Oslo.

NAPHA var tilstede med både stand og foredrag på konferansen "Dobbeldiagnose - personer med samtidig rus- og psykisk lidelse" som avsluttet i dag.

Standen var plassert i den store vestibylen i Folkets Hus i Oslo. Mange tok seg en tur dit i pausene.

NAPHA knyttet kontakter på stand

 - Det er viktig for oss å komme i kontakt med dem som jobber med ruslidelser, sier Petter Dahle, faglig rådgiver i NAPHA.

Besøkende på NAPHA-standen kunne prøve kunnskapsbasen Psykiskhelsearbeid.no, få orientering om NAPHA og ta med seg informasjon.

- Vi har informert om NAPHA, men ikke minst knyttet nye kontakter, forteller Petter Dahle fra NAPHA.

Skal formidle videre

Både han og faglig rådgiver Turid Møller Olsø har brukt anledningen til å samle inn materiale og idéer. De to er sentrale i NAPHAS formidlingsarbeid knyttet til dobbeldiagnose-problematikk.  

- Vi ønsker å videreformidle kunnskap om rus og psykisk helse og arbeidet som drives overfor brukergruppen med samtidig rus- og psykisk lidelse. Derfor er vi interessert i å høre om flere gode tiltak og spennende prosjekter, sier Turid Møller Olsø.

 Foredrag om psykiatri-team

På konferansens første dag holdt Arve Almvik, også han faglig rådgiver i NAPHA, et foredrag om forskningsprosjektet "Helhet og sammenheng".

-Vi har lagt arbeidmetodene til et rus-psykiatriteam og et ambulerende psykiatrisk rehabiliteringsteam under lupen. Noe av det prosjektet har undersøkt, er hva brukere og fagfolk på hver sin side opplever som god hjelp, sier han.

 

HOLDT FOREDRAG: Arve Almvik, faglig rådgiver i NAPHA, holdt foredrag om forskning på rus- og psykiatriteam.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen