Publisert: 26. september 2011
Rigmor Galtung
NY NAPHA.NO-BLOGGER: Komiker Rigmor Galtung er kjent for sine mange imitasjoner, blant annet av Gro Harlem Brundtland. Galtung har bipolar lidelse, og skal blogge for napha.no hver fjerde uke fremover. Arkivfoto: Roald Lund Fleiner/NAPHA.

Rigmor Galtung ny NAPHA-blogger

Rigmor Galtung ny NAPHA-blogger

-Hvem er så jeg, den ”nye” bloggeren? Jo, jeg er en liten, i hvert fall i centimeter, litt rar dame på 42 år, skriver komiker Rigmor Galtung i sitt første blogginnlegg på napha.no.

-Hva kan man selv gjøre for å bedre sin egen mentale helse? Det finnes ingen som ikke anerkjenner og oppmuntrer oss til å ta vare på kroppen vår. Vi blir oppfordret og nærmest ”oversvømt” med gode råd om hvordan vi skal spise, hva vi skal spise, trening, slanking, ikke rusmidler osv, skriver Rigmor Galtung i sitt blogginnlegg "-Et univers jeg aldri har vært i" på napha.no.

Pekefinger mot ro og hvile

Selv har hun godt utbytte av ro:

-Ofte er det derimot slik at dersom vi forsøker å ta vare på oss selv gjennom kontemplasjon, ro og hvile, søvn, eller å gjøre ting som gir glede og overskudd og gjør oss energiske, kommer pekefingeren opp hos enkelte. I deres verden er man lat, arbeidssky og selvopptatt.

Blogg på NAPHA.no

RIGMOR GALTUNG
  • Norsk komiker og skuespiller
  • Kjent for sine imitasjoner av blant andre Gro Harlem Brundtland
  • Ga i 2010 ut boka «Fullt lys og stummende mørke», hvor hun forteller om sitt liv med en bipolar lidelse
  • Blogger for napha.no hver fjerde uke
  • Fra før blogger også brukeraktivist og faglig rådgiver Odd Volden for napha.no
UTEN FORKLEDNING: NAPHA-blogger Rigmor Galtung.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen