Publisert: 21. desember 2011
NAPHAs skrivekurs i Oslo 2011, f.v. Ole Størseth, Jannicke Smith, Kristin Bakka, Anne Grethe Orlien, Tanja Nordberg, Helga Brandt Kjelsen og Asbjørg Bø
PUBLISERER ARTIKLER:Deltakerne på NAPHAs kurs presenterer eksempler fra sin praksis som kan være til nytte for andre som arbeider med psykisk helsearbeid i kommunene. (På kurset i Oslo i oktober: f.v. Ole Størseth, Jannicke Smith, Kristin Bakka, Anne Grethe Orlien, Tanja Nordberg, Helga Brandt Kjelsen og Asbjørg Bø (Helga Huglen var ikke tilstede.)(FOTO: Ragnhild Krogvig Karlsen)

Julerush på Psykiskhelsearbeid.no!

Julerush på Psykiskhelsearbeid.no!

Mange gode praksiseksempler fra psykisk helsearbeid i kommunene er publisert de siste ukene, og flere er underveis.

I 2011 har NAPHA arrangert flere nasjonale og lokale skrivekurs for å styrke dokumentasjonen av det psykiske helsearbeidet i kommunene. Interessante eksempler fra praksis skal løftes frem.

Nå drysser det praksiseksempler!

Kursene har resultert i spennende artikler, og mange av dem er publisert i kunnskapsbasen Psykiskhelsearbeid.no de siste ukene.

Les om Støttesamtalens dynamikk, Psykisk helsearbeid i en landbrukskommune, Koordinatoren - krumtappen i systemet for mennesker med samtidig rus og psykisk lidelse, KID hjelper deprimerte i Hemne, Nettverksmøte som metode, Filosofien bak et botilbud for ungdom, En arena for gode relasjoner, Sorggrupper, Tenkte nytt om behandling av spiseforstyrrelse, Deltakelse skaper et bedre liv, Bufellesskapet som er meir enn ein bustad og mye mer.

Gå inn på Psykiskhelsearbeid.no og finn flere praksiseksempler skrevet av deltakere på våre nasjonale og lokale kurs!

 

 

 

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen