Publisert: 07. juni 2012
Astrid Borchgrevink Lund, spesialrådgiver i kommunikasjon, Erfaringskompetanse.no
ERFARINGER:-Vårt nye magasin ”Erfaringer” handler om det vi opplever og kjenner på i livene våre – på godt og vondt, sier Astrid Borchgrevink Lund, spesialrådgiver kommunikasjon i Erfaringskompetanse.no.(Foto: Vanja Valjord Christensen)

Nytt magasin om erfaringer

Nytt magasin om erfaringer

Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse lanserer "Erfaringer" - et nytt magasin der vi møter fagfolk og brukere side om side.

Det 48 sider tykke magasinet inneholder nyhetssaker og kronikker, historier delt i Kunnskapsbasen, blogger og informasjon om både paneldebatter og publikasjoner. Dette er resultater fra Nasjonalt senter for erfaringskompetanses arbeid i 2011.

Bygge bro

-Vi ønsker å bygge bro mellom fag og erfaringsbasert kunnskap og har stor tro på at det gjør godt å dele. Derfor håper vi mange finner bladet interessant, sier Astrid Borchgrevink Lund, spesialrådgiver i kommunikasjon i Erfaringskompetanse.no til nettstedet.

Etter at magasinet Vendepunkt - og livet etterpå ble lansert i fjor vinter, er kompetansesenteret fornøyd med å kunne dele enda mer i "Erfaringer".

Mønstre på tvers av enkelthistorier

Ønsket er at også dette magasinet skal fungere som en av flere møteplasser for åpenhet. Det sier daglig leder, Hilde Hem til Erfaringskompetanse.no.

-Gjennom dialog og felles møteplasser kan vi utfordre hverandre og bli klokere sammen. Vi kan finne mønster på tvers av enkelthistorier. Vi kan våge å tenke nytt. Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse ønsker at dette magasinet skal være en av flere møteplasser for åpenhet – der målet er at vi snakker med hverandre og ikke til hverandre, sier Hilde Hem.

Fristet til å lese?

Du kan laste ned magasinet fra Erfaringskompetanses kunnskapsbase, Erfaringer 2011 , eller bestille trykt eksemplar (75,00 kr.) ved å sende mail til post@erfaringskompetanse.no.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen