Publisert: 21. juni 2012
napha.no mobiltilpasset side
LETTERE Å LESE: Større skrift gjør sakene mer lesbare på NAPHA.no`s nye, mobiltilpassede side. FOTO: Roald Lund Fleiner/NAPHA

Bedre Napha.no på mobilen!

Bedre Napha.no på mobilen!

Fra i dag er det lettere å lese Napha.no på mobilen. Ny mobiltilpasset versjon av nettsiden sørger for det.

-Det er en enkel versjon av forsiden. Du finner de siste nyhetssakene og kontaktinformasjon til NAPHA. Vi vet at flere og flere bruker internett på mobilen, sier kommunikasjonsrådgiver i NAPHA, Ragnhild Krogvig Karlsen. 

For psykisk helsearbeidere som er travle i jobben, og kanskje bruker mobilen mer enn de sitter ved pc’en, blir det nå lett å lese Napha.no.

Ikon på skjermen

Første gang du går inn på Napha.no via mobilen får du spørsmål om å lagre snarvei på skjermen.

Napha.no "light"

På mobilen får du Napha.no "light", men med det viktigste – toppsakene lett synlige og alle nyhetssakene tilgjengelige. Når du nå går inn på Napha.no via mobilen, vil du se at sakene har fått støtte skrift og blitt mer lesbare enn tidligere.

-Søkefeltet er også tilgjengelig. Det er lett å scrolle nedover siden for å finne flere saker, sier kommunikasjonsrådgiver i NAPHA, Ragnhild Krogvig Karlsen.

Videre utvikling

-Hvis det viser seg at dette blir godt mottatt av leserne våre, og flere leser Napha.no på mobilen, vil vi utvikle mobilversjonen videre, sier Krogvig Karlsen.

Hun understreker at man også kan lese den vanlige web-utgaven på mobilen, hvis det er funksjonalitet man savner på de nye sidene.

Psykiskhelsearbeid.no også

Mens Napha.no er NAPHAs hjemmeside med daglige nyheter fra psykisk helsefeltet, så er Psykiskhelsearbeid.no en nettside hvor fagfolk deler sine erfaringer.

-NAPHA ønsker å tilpasse Psykiskhelsearbeid.no for mobil etter hvert, men først høste erfaringer med Napha.no, Ragnhild Krogvig Karlsen.

MOBILTILPASSET NETTSIDE
  • 21. juni lanserte NAPHA mobiltilpasset versjon av hjemmesiden Napha.no
  • Man har også før kunnet lese Napha.no på mobilen. Forskjellen er at siden nå er spesielt tilpasset med tanke på at den skal være lett å lese på mobilen.
  • Større skrift, samt en del andre funksjoner, gjør det nå enklere å lese Napha.no på mobilen.
Kommunikasjonsrådgiver i NAPHA, Ragnhild Krogvig Karlsen.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen