Publisert: 28. juni 2013
Lansering temasider på Psykiskhelsearbeid.no, Ragnhild Krogvig Karlsen, Siw Elisabeth Berge og Tove Carstensen
UTFORSK ET TEMA! -NAPHA byr på temasider i ny drakt og rike på faglig innhold, sier f.v. Ragnhild Krogvig Karlsen, kommunikasjonsrådgiver i NAPHA, Siw Elisabeht Berge, systemutvikler i Kantega og Tove Carstensen, faglig rådgiver i NAPHA og med i redaksjonen for Psykiskhelsearbeid.no.

Friskere temasider på Psykiskhelsearbeid.no

Friskere temasider på Psykiskhelsearbeid.no

NAPHA lanserer nye temasider på kunnskapsbasen Psykisk helsearbeid. Les og skaff deg oversikt over Arbeid og psykisk helse, Recovery, Samhandling, Oppsøkende team og Salutogenese!

Recovery, Arbeid og psykisk helse, Oppsøkende team, Salutogenese og Samhandling er temaområder NAPHA satser på i 2013. 

Disse fem temaene har nå fått egne og oversiktlige sider på kunnskapsbasen Psykiskhelsearbeid.no.

På temasidene løfter NAPHA fram forskningsresultater, fagartikler, rapporter og gode praksiseksempler. Du finner anbefalt litteratur og lenker til ressursmiljøer på feltet. Opplevelsen, oversikten og informasjonen skal være bedre. Vi håper på en økt nytteverdi for deg som leser.

Viktigst og visuelt

-Den nye løsningen gjør det lettere for NAPHA å berike enkelte tema med mer informasjon i tekst og bilder, løfte frem det viktigste. For deg som leser håper vi på en økt opplevelse, men også bedre oversikt, sier kommunikasjonsrådgiver Ragnhild Krogvig Karlsen.

-Det skal være enklere å utforske temaet og finne frem til det du er interessert i, sier fagredaktør Arve Almvik, NAPHA.

Ny løsning for alle tema

Alle temasider i kunnskapsbasen følger den samme nye malen. I en liste får du oversikt over hva basen inneholder om det enkelte temaet. Deretter kan du filtrere frem til artikler og omtaler som er relevante for deg.

Mer om noen tema

-Satsningsområdenes temasider byr i tillegg på mer!

Det forteller faglige rådgivere i NAPHA som har arbeidet med faglig innhold til sidene, Solrun Steffensen (Salutogenese), Tove Carstensen (Oppsøkende team og Recovery), Siri Bjaarstad (Arbeid og psykisk helse) og Gry Strøm (Samhandling).

Vi blir glade for tilbakemelding på temasidene!

Les om:Salutogenese, Recovery, Samhandling, Arbeid og psykisk helse, Oppsøkende team

Oppsøkende team - temaside 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen