Publisert: 04. september 2013
ROP-TV
VIDEO-BIBLIOTEK: Flere foredrag er allerede lagt ut på i videoforedragsbiblioteket ROP-TV, blant annet ett om pasientmedvirkning og implementering av retningslinjer. FOTO: ROP-TV.

Lanserte ROP-TV

Lanserte ROP-TV

Oppdater deg faglig på samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse, gjennom videoforedrag på det splitter nye ROP-TV.

-ROP-TV tilgjengeliggjør foredrag slik at man se dem når det passer best, sier faglig rådgiver og prosjektleder Thomas Kulbrandstad i Nasjonal kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (ROP).

  • Se ROP-TV her

På seernes premisser

ROP-TV er ifølge nettsiden rop.no laget med tanke på ansatte i tjenesteapparatet, brukere og pårørende og andre som kan ha nytte av kunnskapspåfyll om ROP.

-Det er jo de færreste som har vært på den aktuelle konferansen eller kurset. Mange har ikke tid eller råd til å dra på dette, eller avstanden til arrangementene er for stor. Da er det fint å kunne få med seg innholdet og kunnskapen likevel, sier Kulbrandstad.

Godt tilrettelagt

Powerpoint-presentasjonene fra forelesningene vises på en stor skjerm, og foredragsholderen på en liten skjerm.

-Til forskjell fra tidligere, da videoer fra forelesninger kanskje viste en person langt unna, og foilene såvidt kunne skimtes, kan ROP-TV bringe foredragene nærmere deg gjennom enten PC-skjermen, mobilen eller nettbrettet, sier prosjektleder Kulbrandstad.

Bibliotek som skal fylles

ROP-TV er et videoforedragsbibliotek, der man kan plukke ut de temaene man er mest interessert i.

-Vi skal sakte men sikkert fylle biblioteket med innhold, og vil legge ut foredrag fortløpende. Målet er at ROP-TV skal fylles med flest mulig aktuelle foredrag fra fagfeltet, sier han.

  • Les og se mer på nettsiden til Nasjonal kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (ROP)

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen