Publisert: 19. september 2013
Penger til kurs/utdanning
HVEM SOM KAN SØKE: Tilskudd kan søkes om både av personellgrupper som helt eller delvis har rusfeltet som arbeidsområde, og av de som vil spesialisere seg. Illustrasjonsfoto: www.colourbox.com.

9 millioner kroner til rusutdanning

9 millioner kroner til rusutdanning

Helsedirektoratet skal bruke 9 millioner kroner på ansatte innen lokalt rus- og psykisk helsearbeid som vil styrke sin ruskompetanse. 1. november er søknadsfristen.

-Både kommunale etater, kriminalomsorg, politi, stiftelser, private bedrifter og organisasjoner kan søke om tilskudd, skriver Helsedirektoratet på sin nettside.

Frist 1. november

Pengene går til personell som ønsker å ta videre- og etterutdanning i rusproblematikk i det lokale rus- og psykisk helsearbeidet. 

  • Søknadsfristen er 1. november 2013. Les mer om hvordan man søker, og om tilskuddsordningen.

Dette kan du søke om

Tilskudd kan søkes om både av personellgrupper som helt eller delvis har rusfeltet som arbeidsområde, og av de som vil spesialisere seg. Dette kan det søkes om tilskudd til:
  • Videreutdanning: Forbeholdt personell med minimum bachelorgrad innen helse, pedagogikk, velferd eller sosialfag. 
  • Etterutdanning: Kortvarige kurs og seminarer, hvor det ikke stilles formelle krav til grunnutdanning.  Det kan søkes for alle personellgrupper i det lokale rus og psykisk helsearbeidet.
  • Spesialisering: Etter særskilt vurdering kan det ytes stimuleringstilskudd til kjøp av veiledningstjenester i forbindelse med spesialisering.

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen