Publisert: 31. oktober 2013
Megafon
UTMERKET SEG: Prisen deles ut til personer, institusjoner eller organisasjoner som har utmerket seg gjennom sitt arbeid med å aktualisere retten til den frie ytring samt betingelsene for dette innen det psykisk helsevern, heter det i kriteriene for tildelingen. Illustrasjonsfoto: www.colourbox.com.

Hvem fortjener Ytringsfrihetsprisen 2013?

Hvem fortjener Ytringsfrihetsprisen 2013?

1. november går fristen ut for å melde inn kandidater til "Prisen til fremme av ytringsfriheten innen psykisk helsevern 2013".

Prisen ble første gang delt ut i 2002. Blant tidligere vinnere er Arnhild Lauveng, Trond Aarre og Mette Ellingsdalen.

  • Se programmet for utdelingen, som finner sted i Oslo 13. desember.

Kriterier

I kriteriene for tildeling av Ytringsfrihetsprisen står det at "Prisen deles ut til personer, institusjoner eller organisasjoner som har utmerket seg gjennom sitt arbeid med å aktualisere retten til den frie ytring samt betingelsene for dette innen det psykisk helsevern som system og den praksis som finner sted der. Prisvinneren bør også ha pekt på forslag til endringer som kan ivareta en grunnleggende respekt for mennesket, dets integritet og rett til ytring, medbestemmelse og deltakelse i behandlingssamarbeidet."

Hvor sende forslag?

Begrunnede forslag på kandidater til prisen til fremme av ytringsfriheten innen psykisk helsevern sendes Inger Beate Larsen på e-post: inger.b.larsen@uia.no  innen 1. november 2013.

Tidligere omtale

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen