Publisert: 18. februar 2014
Odd artikkel  montasje
KUNNSKAPSBASE: Kanskje finner du noe som bekrefter din måte å tenke på, eller akkurat det verktøyet du har vært på leting etter?

-Bruk «naboen» Psykiskhelsearbeid.no!

-Bruk «naboen» Psykiskhelsearbeid.no!

-Jeg har forsømt meg når det gjelder å informere naphabloggens lesere om naboen: Kunnskapsbasen Psykiskhelsearbeid.no, skriver Odd Volden.

I dagens blogginnlegg Brukerperspektivet på Psykiskhelsearbeid.no tar Odd Volden et lite oppgjør med det å se seg blind på sine egne omgivelser og sitt nabolag. Hvilke muligheter ligger ikke rett rundt hjørnet?

Profesjonell hjemmeblindhet i helsevesenet bør vi være ekstra på vakt for. Selvkritikk kan være på sin plass.

Kunnskap i nabolaget

Selv hopper Volden fram og tilbake mellom Napha.no og "naboen" kunnskapsbasen Psykiskhelsearbeid.no, og har nytte av dette, uten at han tenker på at leserne kanskje ikke er like hjemmevante som ham, og dermed går glipp av muligheter:

-Jeg oppfordrer alle lesere av bloggen på Napha.no om å gjøre seg kjent med kunnskapsbasen Psykiskhelsearbeid.no, skriver han.

Mangefasettert brukerperspektiv

Volden fremhever ikke minst at kunnskapsbasen Psykiskhelsearbeid.no rommer et mangefasettert Brukerperspektiv.

Han utfordrer også leserne til å bruke Psykiskhelsearbeid.no aktivt til å skrive og stille spørsmål.

-Kanskje finner du noe som bekrefter din måte å tenke på? Kanskje finner du noe som utfordrer deg? Kanskje finner du akkurat det verktøyet du har vært på leting etter? skriver Odd Volden.

Les hele blogginnlegget

BLOGGER: Odd Volden

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen