Publisert: 03. mars 2014
Odd Volden6
HAR FORFATTERAMBISJONER: NAPHA-blogger Odd Volden, som snart går over fra å blogge for napha.no til å skrive for NAPHAs kunnskapsbase psykiskhelsearbeid.no.

Vil skrive bok om brukerperspektivet

Vil skrive bok om brukerperspektivet

Napha.no-blogger Odd Volden avslører at han så vidt er i gang med å planlegge det han håper kan bli en bok om brukerperspektivet på psykisk helsefeltet.

-Helt siden skoledagene har jeg trivdes best i ”fri stil”. Jeg analyserte aldri dikt eller andre oppgitte tekster dersom jeg kunne unngå det. Slik har det fortsatt. Hvis jeg hadde hatt litt mer talent, og mye mer selvdisiplin, kunne jeg kanskje drevet det til noe som skjønnlitterær forfatter, skriver Volden i blogginnlegget Notater til en bok om brukerperspektivet.

Har funnet støttespiller

Han tror neppe han kommer dit.

-Sjansen er nok større for at jeg, med et godt støtteapparat rundt meg, kan bli en noenlunde habil sakprosaforfatter. Jeg vet en del om hvem jeg kan tenke meg å ha med i et slikt støtteapparat. En av dem har allerede takket ja, skriver Volden, som snart går over fra å blogge for napha.no til å skrive for NAPHAs kunnskapsbase psykiskhelsearbeid.no.

Vil ha din mening

Han serverer leserne av bloggen en første disposisjon til en bok om brukerperspektivet på psykisk helsefeltet, og vil gjerne ha tilbakemeldinger.

-Jeg er takknemlig for kommentarer og innspill - til disposisjonen, til temaer og til kilder. Bruk gjerne kommentarfeltet til dette blogginnlegget til dette formålet, skriver Volden.

ODD VOLDEN
  • Odd Volden er brukeraktivist og faglig rådgiver i NAPHA.
  • Han holder et skarpt blikk på psykisk helse, og blogger jevnlig på Napha.no

Kommenter:

Mer om

nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen