Publisert: 24. mars 2017.   Endret: 15. juni 2017
Helseminister Bent Høie

HELSEMINISTER BENT HØIE deltar på Pårørendekonferansen 13.-14. november, der Årets pårørendekommune 2017 kåres. Send inn forslag til en kommune du mener fortjener prisen, innen 1. september. FOTO: Bjørn Stuedal.

Bent Høie til stede når årets pårørendekommune kåres

Bent Høie til stede når årets pårørendekommune kåres

Hvilken kommune synes du jobber godt med pårørende til mennesker med psykiske helseproblemer? Helseminister Bent Høie er med når årets pårørendekommune offentliggjøres.

-Vi er glad for at statsråd Bent Høie vil innlede konferansen, sier Liv Nordbø Kleppe, daglig leder ved Pårørendesenteret i Stavanger.

En ressurs for tjenestene

Pårørendesenteret ønsker sammen med NAPHA og en rekke andre aktører å fremheve en kommune som jobber godt med å bedre pårørendes hverdag og situasjon. Både innen psykisk helsefeltet og andre områder vet man at pårørende har store omsorgsoppgaver, og at de utgjør en ressurs for tjenestene i kraft av sin kunnskap og erfaring.

Kommuner som bidrar til å lette hverdagen for pårørende, og som bruker dem som en ressurs i sitt arbeid, er det man er på jakt etter for å kåre årets pårørendekommune.

Frist 1. september

Frem til 1. september kan du sende inn ditt forslag til hvilken kommune som fortjener en slik oppmerksomhet.

Vinnerkommunen presenteres på Pårørendekonferansen på Gardermoen 13.-14. november, med helseminister Bent Høie til stede.

10 000 til vinneren

Vinneren får 10 000 kroner til å delta på et arrangement som ytterligere kan øke pårørendekompetansen i kommunen. I tillegg får de et kunstverk, samt dekket konferanseavgift for inntil tre personer på Pårørendekonferansen i november.

Kommenter:

Mer om

nyheter pårørende

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen