Publisert: 19. januar 2019.   Endret: 24. januar 2019

SELFI-VIDEOER FRA FAGFELTET: Mimmi Amundsen, ansatt ved Grindestua i Asker, er blant dem som har sendt inn videoklipp til NAPHA og Strømsnes Røes videodugnad. (Dette klippet med Mimmi har vi begynt å redigere. Når dere gjør opptak og sender inn, leveres klippene der dere snakker og de andre klippene hver for seg (se kokeboka vi har laget til dugnaden). 

SELFI-VIDEOER FRA FAGFELTET: ...

Videoer strømmer inn fra hele landet

Videoer strømmer inn fra hele landet

Ikke nøl, om du eller din tjeneste vil delta! – Det er stas å jobbe med engasjerte fagfolk. Fra hele landet stiller de opp på video-dugnaden, forteller prosjektleder Knut Røe.

Mimmi Amundsen er en av dem som hev seg rundt da hun fikk høre om videodugnaden NAPHA har satt i gang for å markere 10 års arbeid med kompetanse i psykisk helsearbeid. Rett før jul inviterte vi alle i kommunalt psykisk helsearbeid til å lage video med mobiltelefonen, og på den måten delta i jubileumsfilmen som skal vises 14. februar 2019. 

Psykisk helsearbeid frem i lyset

Vi tenkte med en gang at dette var en fin mulighet til å få vist frem Grindestua, et brukerstyrt tilbud i Asker kommune, forteller Mimmi. 

Hun fikk med seg en kollega, og vipps hadde de gjort noen fine opptak utenfor det hvite huset med glassveranda i Asker sentrum. Det hele viste seg å være enda lettere å gjennomføre enn hun først hadde trodd. 

– Kokeboken vi fikk, gjorde det veldig enkelt å bare laste opp og levere, sier hun.

Mange har sendt inn video!

Kommunikasjonsbyrået Strømsnes Røe, følger opp alle som henvender seg med ideer eller videoer. 

– Jeg trodde det var vi som måtte komme med ideene til hvordan videoene kunne lages. Mer feil kunne jeg ikke tatt. De siste par ukene har det strømmet på med spreke forslag fra ivrige dugnadsfolk, forteller Knut Røe. 

Sammen med teamet, Helge Andersen, Roy Strømsnes og filmskaper Mari Nilsen Neira, går Røe snart i gang med å sy sammen til en ferdig film. Responsen de har opplevd på videodugnaden er inspirerende.

Inspirert av engasjementet

Det er stas å jobbe med engasjerte fagfolk. Fra hele landet har de stilt opp på video-dugnaden. Det er også et spenn i typer stillinger og arbeidssteder, forteller Knut Røe. 

En vernepleier, en psykolog, en fagleder og flere med erfaringskompetanse er blant dem de har snakket med underveis. 

Lysten til å være med og speile mangfoldet i psykisk helsearbeid er stor.

NB! Det er fortsatt mulig å sende inn bidrag. Fristen er utvidet til 21. januar (mandag kveld). 

Fortsatt tid. Send oss video!

Rana, Lillehammer, Lindesnes og Stavanger er blant dem som er med. Hva med din kommune, ditt arbeidssted, eller deg? Hva blir viktig fremover - der du arbeider? Hva har gjort inntrykk og hva motiverer deg som psykisk helsearbeider? Vi vil høre dine eller deres tanker om psykisk helsearbeid!

Gruble gjerne på en god ide i helgen. Få med deg en kollega eller to mandag...Klart til opptak!  

Kontakt Strømsnes Røe for kokebok og guide til innsending:

post@stromsnesroe.no

908 74 319

 

 

 

 

 

 

 

Slik filmer du og sender inn:

Kontakt Strømsnes Røe for kokebok og enkel guiding:

post@stromsnesroe.no

908 74 319

Kommenter:

Mer om

video nyheter napha.10.år videodugnad

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen