Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt, uke 35, 2021

Siste nytt

Susanne Albertine Davidsen
Avholder valg på botreningssenteret På grunn av helsemessige årsaker kommer ikke alle beboere ved botreningssenteret i Bergen kommune seg nødvendigvis til ordinære valglokaler ved årets stortingsvalg. Erfaringskonsulent Susanne Albertine Davidsen har derfor sørget for at valgurnene kommer til senterets lokaler 7. september.
omsorg
Legg til rette for fellesskap og samfunnsdeltakelse Mennesket er et grunnleggende sosialt vesen som trenger kontakt og samvær med andre. Gjennom relasjoner til våre medmennesker får vi bekreftelse på oss selv og utvikler oss.
Regionale IPS-rådgivere på nettverkssamling i Oslo 27.august, 2021
IPS-rådgivere på plass i 11 regioner Rekruttering til de siste to er i gang. Nylig møttes IPS-rådgivere fra hele landet for å spille hverandre - og tjenestene - enda bedre.
Sivertsen, Pettersen og Estensen
Bli kjent med våre nyansatte i NAPHA i 2021 Elin Sivertsen, Trine Pettersen og Mathias Estensen har alle nylig startet opp som medarbeidere i NAPHA. Hvem er de? Hva har de helst på skiva? Og hva skal de jobbe med i NAPHA? Vi tok en prat med de for å høre. 
Tone Larsen
Forskningsprosjekt bidro til økt brukermedvirkning i tjenesten Ved bruk av en innovativ samskapingsmetode klarte Tone Larsen, sosionom og doktor i helse og medisin ved UiS, å bidra til økt brukermedvirkning i tjenesten hun jobbet.