Publisert: 15. oktober 2018.   Endret: 12. februar 2019
NAPHA 10 år

NAPHA feirer 10 år

NAPHA feirer 10 år

14. februar 2019 inviterer NAPHA til en heidundrende markering. Leder Ellen Hoxmark røper at hele landet skal kunne ta del i feiringen av kompetansesenterets 10 årsjubileum.

-Vi håper mange vil være med oss denne dagen, sier Ellen Hoxmark, leder i NAPHA. 

I perlen Dokkhuset i Trondheim blir det fagprogram med innlegg, filmer og debatt 14. februar. Utviklingen som har skjedd innen psykisk helsetjenester for voksne, og veien videre, blir tema. 

Alle som er interessert skal kunne melde seg på arrangementet, men vi gjør oppmerksom på at antallet plasser er begrenset.

Jubileumssending på nett

NAPHA-TV vil gjøre det mulig å delta digitalt, uansett hvor i landet folk bor eller jobber, og vi vil legge oss i selen for at dette skal bli en begivenhet.

Skal vi sende deg link i Messenger når sendingen starter? Klikk her

Påmeldingen til deltakelse på fagprogrammet på Dokkhuset åpner i januar. Dette vil bli annonsert. Om kvelden 14. februar blir det en festmiddag for spesielt inviterte.

God grunn til å feire

-Vi synes det er god grunn til å feire, sier Trond Hatling, som var senterets leder fra 2008 til 2018.

Det psykiske helsetilbudet til voksne er i bevegelse, og i offentligheten er psykisk helsearbeid oftere på dagsorden enn noen gang før.

Nettverk og kunnskap

-Vi i NAPHA er stolte over å ha kunnet bidra til å styrke og synligjøre feltet. De faglige nettverkene som har vokst frem disse årene, og fruktene av disse er tydelige. I kommuner over hele landet skjer det noe. Og, med napha.no har vi bygget opp en digital kunnskapsbase om psykisk helsearbeid som blir opplevd som nyttig av svært mange, sier Hatling.

Det NAPHA er til for

Ellen Hoxmark trekker frem at NAPHA ikke hadde kunnet få til noe alene. Senterets arbeid med kunnskap og kompetanse blir til gjennom møtene med folk i feltet – fra fag, erfaring og forskning.

-Det er gjennom samarbeid utviklingen av bedre psykisk helsetilbud skjer, og i jubileumsperioden er det engasjementet og drivkraften til dere der ute, vi vil løfte frem, sier Hoxmark.

Planlegg nå

Vi gleder oss til 14. februar og planlegger.

- Vi har spennende navn på programmet. Noe er spikret og noe er åpent. Hold av dagen allerede nå, sier Hoxmark.

 

 

 

NAPHA 10 år (2008-2008)

NAPHA - Nasjonalt Kompetansesenter for psykisk helsearbeid i kommunene - ble etablert i september 2008. Hele landet er senterets nedslagsfelt. Ansatte og ledere i psykisk helse- og rustjenestene for voksne i kommunene er NAPHAS er viktigste målgruppe og samarbeidspart.  

Trond Hatling (tidligere leder) og Ellen Hoxmark (leder) i NAPHA

Kommenter:

Mer om

napha faglig.kvalitet kompetanseutvikling napha.10.år jubileum

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen