Endret: 29. juni 2018

AKTUELT: -Vi håper mange blir med i Housing First-nettverket på Facebook, sier Anne Bergljot Gimmestad Fjelnseth, faglig rådgiver i NAPHA. (FOTO: Anne Kristiansen Rønning/ NAPHA).

AKTUELT: -Vi håper mang...

Bli med i Housing First-nettverket på Facebook

Bli med i Housing First-nettverket på Facebook

Jobber du med Housing First, eller er du interessert i hvordan man kan gå i gang, om man vil gi hjemløse en ny start? Se video om Housing First-nettverket, som nå har kommet på Facebook.

-Vi håper mange vil bli med i Facebook-gruppa Housing First nettverket i Norge og utveksle erfaringer der, sier Anne Bergljot Gimmestad Fjelnseth, faglig rådgiver i NAPHA.  

Hun tror det kan være nyttig for de ulike Housing First- teamene å høre litt ut hvordan man jobber med modellen, andre steder i landet.

-Aktiv møteplass

-Målet er at dette skal bli en aktiv møteplass, der man kan legge ut interessant informasjon om hva man holder på med, eller spørre andre om man står fast.

-Kanskje kan man også legge ut informasjon om ledige jobber og lignende, sier Fjelnseth.

Siden er også for personer som er i startgropa for å komme i gang med modellen, kommunesjefer, politikere og andre.

-Vi er spente på fortsettelsen

-Vi i NAPHA publiserer jevnlig stoff om Housing First, som vil bli lagt ut på siden. Ellers er det opp til hver enkelt følger, å skrive om det man er opptatt av, eller stille spørsmål. Vi er spente på fortsettelsen.

 

Kommenter:

Mer om

housing.first god.hjelp.i.et.brukerperspektiv bolig video nyheter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen