Publisert: 20. september 2018.   Endret: 20. september 2018
ellen hoxmark

PÅ UTKIKK ETTER MEDARBEIDER: NAPHA-leder Ellen Hoxmark ønsker å ansette en engasjert person som kjenner lokalt psykisk helsearbeid godt og har erfaring fra utviklingsarbeid. (FOTO: Anne Kristiansen Rønning).

NAPHA søker ny faglig rådgiver

NAPHA søker ny faglig rådgiver

-Vi kan friste med en spennende jobb, med reell mulighet til å påvirke og bidra til at folk med psykiske helse- og rusutfordringer får bedre tjenester der de bor.

Det sier Ellen Hoxmark, leder i NAPHA, Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid i kommunene. Hun forklarer at utlysningen kommer som en konsekvens av at en av de faglige rådgiverne går inn i et PhD.-løp.

-Det er også mulig at vi vil ansette flere faglige rådgivere. Det kommer an på hvordan kabalen vår blir, med tanke på noen permisjoner, sier hun.

Søknadsfrist er 15. oktober. NAPHA mottar søknader kun via www.jobbnorge.no.

-Satser på å styrke brukerinvolvering i tjenestene

Hoxmark ønsker å ha inn en engasjert person som kjenner lokalt psykisk helsearbeid godt og har erfaring fra utviklingsarbeid. 

-Vi satser på å styrke brukerinvolveringen i tjenestene. Og vi ønsker nå å ansette en medarbeider som enten har egenerfaring eller erfaring fra å ha involvert personer med egenerfaring i tjenesteutviklingen, slår hun fast.

-Håper på mange gode søkere

I NAPHA jobber det, i tillegg til lederen, 15 faglige rådgivere, to i administrasjonen og tre kommunikasjonsrådgivere.

-NAPHA består av veldig dedikerte folk som jobber hardt for å støtte kommunene i utviklingen av gode tjenestetilbud. Vi har et inspirerende miljø internt, preget av stor takhøyde, latter og engasjement, sier Hoxmark.

Hun håper på å ha vedkommende på plass over nyttår.

 

 

Kommenter:

Mer om

nyhet

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen