Publisert: 08. november 2018.   Endret: 02. desember 2018

DINA VON HEIMBURG MED FOREDRAG OM INKLUDERING. NAPHA.no streamer konferansen Nasjonal nettverkssamling for psykologer i kommunene! Vil du at vi skal sende deg lenke når det starter?

DINA VON HEIMBURG MED FOREDRA...

Psykisk helse og livskvalitet tema for stor konferanse i Oslo 14. og 15. november

Psykisk helse og livskvalitet tema for stor konferanse i Oslo 14. og 15. november

Interessert i folkehelsearbeid? Hvordan måle livskvalitet og arbeide for inkluderende lokalsamfunn? Til NAPHAs store konferanse i Oslo 14. og 15. november kommer Dina von Heimburg og mange andre spennende foredragsholdere. 350 psykologer deltar. Vi streamer konferansen på Napha.no!

 Vil du at vi skal sende deg en lenke når det starter?

Ja, takk send meg lenke i Messenger  

Konferansen 14. og 15. november er en nasjonal nettverkssamling for psykologer ansatt i kommunene som NAPHA arrangerer årlig i samarbeid med Psykologforeningen. Nå inviterer vi alle som er interessert til å følge  følge konferansen på napha.no og få med seg det spennende innholdet.

Program med oversikt over tidspunkter og foredragsholdere

Sendingen starter 14. november kl. 10.00

Dina von Heimburg

Dina von Heimburg, folkehelsekoordinator i Levanger kommune, skal snakke om "Barnehagen som arena for sosial inkludering"

I et nystartet doktorgradsprosjekt ser hun på hvordan barnehagen kan fungere som møteplass i lokalsamfunnet, og som et springbrett for familiers deltakelse på andre sosiale arenaer.

Bred og dyp innsikt

Blant foredragsholderne finner du også navn som Statssekretær Kristin Holm-Jensen, Khamshajiny Gunaratnam (varaordfører i Oslo), Tormod Bøe (forsker ved Uni Research Helse) Berit Berg (professor ved NTNU), psykologene Peder Kjøs og Sissel Gran, og flere andre med spennende innsikt å formidle. 

 

Kommenter:

Mer om

psykologer.i.kommunene videostrøm video

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen