Publisert: 16. januar 2019.   Endret: 12. februar 2019
Arve Almvik og Siri Bjaarstad, NAPHA

Programlederne 14. februar, Arve Almvik og Siri Bjaarstad ønsker velkommen til markering av 10 år med utvikling av psykisk helsearbeid i kommune-Norge (FOTO: Ragnhild Krogvig Karlsen/NAPHA). 

Påmelding åpen til NAPHAs jubileumsseminar

Påmelding åpen til NAPHAs jubileumsseminar

Hør og se bidrag fra psykisk helsearbeid i hele Norge, på podiet og på lerret. Skuespiller Marianne Meløy kåserer, og vi skal ha debatt om viktige spørsmål for fremtidig psykisk helsearbeid. Vi håper mange kommer, smiler NAPHA-rådgivere Arve Almvik og Siri Bjaarstad.

Det er Almvik og Bjaarstad som skal lede dagen, begge faglige rådgivere i NAPHA. 

Arrangementet streames live på Napha.no. Skal vi sende deg en link når det starter? Klikk her!

Vi heier på kommunene!

 «Vi heier på kommunene» er tittelen vi har valgt som overskrift for jubileumsseminaret. Det vil foregå torsdag 14. februar, på Dokkhuset i Trondheim. En vifte av flotte prosjekter og praksis fra kommuner fra det ganske land vil bli presentert i løpet av dagen.

Meld deg på seminaret. Det er åpent for alle. OBS: Påmeldingsfrist er 7. februar.

Spennende aktører

-Vi har vært så heldige å få med oss mange dyktige aktører, både folk med egenerfaring, og andre som jobber på feltet, sier Almvik.

Se programmet 

Aktuell debatt

-Det vil dessuten bli debatt, der temaet er måten kommune og spesialisthelsetjeneste samarbeider på. Hvor langt har man egentlig kommet der? Her håper vi på høy temperatur og mye engasjement!

Debatten vil ledes av NAPHAs egen Kjetil Orrem.

Historier fra hele landet

Vi vil blant annet få høre om FACT i Lofoten, friluftsliv og samhandling med frivillige i Kristiansand og brukerinvolvering i Lillehammer. Fra Øvre Eiker kommer en fortelling om hvordan man kan hjelpe personer med lettere og moderate plager.

Fagdagen vil streames direkte på napha.no, så de som ikke er til stede i Trondheim, kan likevel få arrangementet med seg. 

Videoer fra egen kommune

-Fagfolk fra nord til sør har også sendt inn bidrag i form av korte videoer, der de blant annet forteller om hva de ser på som den største utfordringen for psykisk helsearbeid fremover, og om hva som inspirerer dem i jobben, forteller Almvik.

Fristen er enda ikke gått ut for å sende inn video! Mandag 21. januar. 

-Det blir artig å presentere disse for deltakerne!

Kvelden før vil det være en filmkveld, der psykisk helse er tema. Arrangør er NAPHA og Cinemateket. Det vil komme mer informasjon om denne på napha.no.

 

 

 

 

Kommenter:

Mer om

napha napha.10.år psykisk.helsearbeid nyheter act-.og.fact-team

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen