Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 12, 2021

Siste nytt

Kvinne med munnbind
Nå kan du søke nytt korona-tilskudd 12. april er fristen for kommunene å søke om tilskudd fra Helsedirekoratet. 100 millioner kroner skal fordeles til smittevern- og oppfølgingsarbeid for personer med rus- og/eller psykisk helseproblemer.
Cicilie Jakobsen
Masteroppgave om jobbspesialister i Nord-Norge Jobbspesialistene Cicilie Jakobsen intervjuet i sin masteroppgave opplever stillingen sin som utfordrende og til tider krevende, men uttrykker stor entusiasme for IPS og prinsippene metoden bygger på.
vei recovery
Recovery får stadig mer plass i boligsosialt arbeid Utviklingen fra 1950-tallet og fram til i dag har vært en vei fra institusjonalisering til recovery-orientert tilnærming.
kristiansand
Slik slo man ned smitten i rusmiljøet i Kristiansand kommune De tre første ukene i februar eksploderte smitten, og antall som fikk påvist Covid 19 i byens rusmiljø økte fra 1 til over 60. Ved å ta helt klare grep, klarte kommunen å slå ned utbruddet.

Ny temaside på napha.no om boligsosialt arbeid:

Tips fra NAPHAs kunnskapsbase

Boligsosialt arbeid startbilde animasjon
Bolig I Norge har de aller fleste et godt sted å bo. 8 av 10 eier egen bolig. Samtidig er det rundt 179 000 som sliter med å skaffe seg eller opprettholde tilfredsstillende boforhold på egen hånd.